Blog

Nieuw haal- en brengservice van ANWB

De nieuwe autoverzekering van de ANWB is sterk in premie verlaagd en biedt u meer service. Binnen de basispremie krijgt u de haal- en brengservice er standaard bij.

 

Haal- en brengservice

autoverzekering-blogMet de exclusieve autoverzekering van ANWB heeft u doormiddel van de Haal- en brengservice een stuk minder zorgen in geval van problemen. Heeft u schade en wilt u uw auto laten maken door één van de schadeherstellers van de ANWB, dan is een telefoontje genoeg en de auto wordt opgehaald bij u thuis of op elke gewenste locatie. U krijgt direct kosteloos een vervangende auto zolang de reparatie duurt. De herstelde auto wordt weer op een gewenste locatie aangeleverd en de vervangende auto neemt de ANWB weer direct mee terug. Dit gehele proces is kosteloos, de ANWB regelt alles.

 

Meer voordeel nieuwe autoverzekering ANWB

Naast de ANWB Haal- en brengservice krijgt u ook de unieke schadehulp bij de nieuwe autoverzekering van ANWB. 24/7 krijgt u hulp van de alarmcentrale en doormiddel van 1 telefoontje wordt de wegenwacht naar u toegestuurd om u verder te helpen. Een eventuele noodreparatie kan ter plekke uitgevoerd worden, zodat u verder kunt met uw eigen voertuig. Eventuele schade kunt u op een later tijdstip laten herstellen en u kunt hierbij gebruik maken van de Haal- en brengservice. De nieuwe autoverzekering wordt nu tijdelijk met 10% korting aangeboden.