Manier van vergelijken en verdienmodel

Wat doet auto-verzekeringvergelijken.com voor u?

 

autoverzekering-verdienmodelOp deze website kunt u verschillende autoverzekeringen met elkaar vergelijken. Om een juiste vergelijking te kunnen tonen stellen wij u aan de hand van een aantal filters vragen. Deze filters maken het mogelijk de juiste productinformatie op te halen en zodoende u een goede vergelijking te kunnen tonen. Hierna kunt u eventueel doorgeleid worden naar de websites van de verschillende aanbieders.

Volledigheid vergelijking?

Niet alle autoverzekeraars zijn in onze vergelijking opgenomen. Wij hebben contracten met diverse verzekeraars waardoor wij alleen de productinformatie van deze autoverzekeraars tonen. Het kan dan ook mogelijk zijn dat u voordeliger en/of beter uit bent bij een aanbieder die niet door ons getoond wordt.

De aanbieders waar wij samen mee werken zijn:

VerzekerUzelf
Hema
Inshared
ABN Amro
OHRA
Aegon
ANWB
Centraal Beheer Achmea
FBTO
Unive
Ditzo
Nationale Nederlanden

Hoe wordt de vergelijking gemaakt?

Om een vergelijking te kunnen maken stellen wij u aan de hand van filters diverse vragen. Aan de hand van deze vragen en door een verbinding met de database van Rolls kunnen wij vervolgens bepalen of u in aanmerking komt voor de verschillende autoverzekeringen. Tevens kunnen wij de juiste productinformatie en de hoogte van de verschillende premies ophalen. Deze gegevens tonen wij vervolgens in de vorm van een gesorteerde lijst, waarbij de goedkoopste bovenaan en de duurste onderaan staat. In deze lijst wordt tevens de optie geboden om daarna zelf de voorwaarden met elkaar te vergelijken.

Verdienmodel

Als u via onze website doorklikt naar de website van een verzekeraar en daar vervolgens uw autoverzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige vergoeding. Ons doel is u te informeren met de meest actuele premies en productvoorwaarden, deze eenmalige provisie maakt dat dan ook mogelijk.