Zij Rijdt Beter verzekeringen

Zij Rijdt Beter verzekeringen

Zij Rijdt Beter

Deze verzekering is een initiatief van het Nederlands Algemeen Verzekeringskantoor in samenwerking met De Nederlanden van Nu. Het is een autoverzekering die speciaal voor vrouwen is samengesteld, vrouwen rijden immers veiliger volgens onderzoek.

Uiteraard kunnen mannen die zich prettig voelen zich ook verzekeren bij deze verzekeraar. De Nederlanden van Nu is een honderd procent dochtermaatschappij van de Generali Verzekeringsgroep. Zij Rijdt Beter is aangesloten bij de Kamer van Koophandel, het AFM en Kifid.

 

Autoverzekering

autoverzekering-logoU kunt kiezen uit de WA, WA+ Beperkt en Volledig Casco dekkingen. Standaard is schade aan personen gedekt tot € 5.000.000 en schade aan spullen van andere tot € 2.500.000. Daarnaast biedt de verzekeraar diverse aanvullende dekkingen zoals de no-claim beschermer, ongevallen inzittenden en rechtsbijstandsverzekering. Profiteer bij deze aanbieder van voordelige premies en een direct hoge Bonus-Malus korting. Bekijk hieronder meer voordelen van Zij Rijdt Beter:

Voordelen
Lage premie Directe hoge Bonus-Maluskorting
Accessoires tot 1000,- meeverzekerd 24-uurs hulpservice binnen/buitenland
Geen eigen risico Geen eenmalige poliskosten

Geld verdienen
Het is bij deze aanbieder zelfs mogelijk om geld te verdienen! Als u ervoor zorgt dat een vriend of vriendin een autoverzekering afsluit krijgt u € 25,-. Met een speciaal formulier op de website kun je de naam van jezelf en een vriend(in) opgeven. U dient al wel zelf een verzekering te hebben bij Zij Rijdt Beter om mee te doen aan deze actie.