Zevenwouden verzekeringen

Zevenwouden verzekeringen

Zevenwouden

autoverzekering-logoZevenwouden is een zelfstandige verzekeringsmaatschappij die al sinds 1901 bestaat. Zij hebben al meer dan 100 jaar een betrouwbare en solide plaats in de verzekeringswereld. De specialisatie is het verzekeren van bijzondere risico’s zoals agrariërs, panden welke met riet bedekt zijn, woonboerderij en villa’s. Er wordt uitsluitend afgesloten via het intermediair of via gevolmachtigden. Het belang van de verzekerden staat voorop!

 

7+pakket
Er is speciaal het 7+pakket samengesteld voor zowel huis eigenaren als woning huurders. De kracht van dit pakket is dat het een combinatie is van verzekeringen is die aansluiten op woningen. Het 7+pakket is gemakkelijk, eenvoudig, overzichtelijk en scherp geprijsd. Het is in 2 verschillende combinaties af te nemen, voor zowel huis eigenaren als woning huurders.

7+pakket Huis eigenaren
Dit pakket is speciaal samengesteld voor huiseigenaren. In dit pakket zitten alle verzekeringen die een huis eigenaar in ieder geval nodig heeft, namelijk de woonhuisverzekering, de inboedelverzekering en de aansprakelijkheidsverzekering. Uiteraard kunt u het combinatie pakket uitbreiden, u kunt er bijvoorbeeld een gezinsongevallen dekking of een rechtsbijstand dekking bij nemen. Nog een voordeel is dat de premie maandelijks betaald kan worden.

7+pakket Woning huurders
Dit combinatie pakket is speciaal samengesteld voor woning huurders. Dit pakket bezit de benodigdheden die een huurder in ieder geval nodig heeft, namelijk de inboedelverzekering en de aansprakelijkheidsverzekering. Uiteraard kunt u ook dit pakket uitbreiden diverse extra’s.

7Flex pakket flexibele
De aanbieder opereert ook op zakelijk gebied, met name voor kleine en middelgrote bedrijven. Het 7Flex Pakket kunt u naar eigen behoefte samenstellen. U kunt kiezen uit diverse verzekeringen. Bij het 7Flex pakket moet u wel minimaal 2 onderdelen kiezen, daarnaast kunt u het pakket uitbreiden met de particuliere onderdelen.