UMC verzekeringen

UMC verzekeringen

UMC

autoverzekering-logoAls u een medewerker van het universitair medisch centrum bent kunt u gebruik maken van de UMC Zorgverzekering, tevens kan het hele gezin in de polis opgenomen worden. Aantrekkelijke basis onderdelen maken deel uit van hun aanbod. Alles kan afgestemd worden op uw wensten. U kunt naast het kiezen van het verplichte eigen risico kiezen voor een vrijwillig eigen risico welke de premie flink kan beïnvloeden. De aanbieder staat bekend om haar helderheid omtrent procedures.

 

Zorgverzekeringen

U kunt een zorg verzekering afsluiten wanneer u een medewerker bent van het universitair medisch centrum. De polis is zowel voor uzelf als u gezinsleden. Als u het afsluit via u werkgever ontvangt u ook nog een flinke korting op de premie.

Basis
Met het basispakket bent u gedekt voor de medische kosten die de overheid samengesteld heeft. Net als bij alle andere verzekeraars heeft een eigen risico van €220,- per jaar. U kunt ervoor kiezen een hoger eigen risico te betalen zodat u premie lager wordt.

Aanvullende verzekering
Wilt u beter verzekerd zijn en is het basispakket niet genoeg voor? Dan kunt u kiezen voor een aanvullend pakket. Uw kinderen zijn gratis mee verzekerd voor hetzelfde pakket als dat u afsluit. Er zijn 4 aanvullende verzekeringen. Het Budget is voor iedereen die net wat uitgebreider verzekerd wilt zijn als het basispakket. Dan de Accent dekt ruime vergoedingen voor fysiotherapie, brillen en lenzen. Wilt u nog ruimere vergoedingen en daarnaast ook nog vergoeding voor tandheelkunde dan is de Plus ideaal voor u. Volledige vergoedingen zijn gedekt in de Top.

 

Reisverzekeringen

Als u al een zorgverzekering heeft kunt u ook een reisverzekering afsluiten. Heeft u al een aanvullende polis dan is de premie voordeliger, omdat u dan geen premie hoeft te betalen voor eventuele ziektekosten.

Doorlopende reisverzekering
Als u regelmatig op vakantie gaat is de doorlopende variant perfect voor u. U bent dan met elke vakantie verzekerd. U kunt dan voor de totaal verzekering of zon verzekering gaan. Met de totaal verzekering bent u ook verzekerd voor wintersport en bijzondere sporten. Gaat u nooit op wintersport dan is de zon verzekering genoeg en krijgt u een flink voordeel op de premie.

Kortlopende reisverzekering
De kortlopende reisverzekering is voor iedereen beschikbaar, u hoeft hier niet perse een zorgverzekering voor te hebben. De kortlopende variant is geschikt voor korte vakanties en een stedentrip. U bepaalt zelf de gewenste dekking.

Autohulppakket Plus
Neemt u de auto mee op uw vakantie dan kunt u het beste de Auto hulp pakket Plus afsluiten. Er kunnen natuurlijk diverse dingen gebeuren met u auto hier bent u dan voor gedekt. Daarnaast krijgt u ook pechhulp en auto rechtsbijstand.