TVM verzekeringen

TVM verzekeringen

TVM verzekeringen

autoverzekering-logoTVM is gespecialiseerd in logistiek en mobiliteit met toonaangevende producten en diensten. Het bedrijf is opgericht voor en door ondernemers en weet als geen ander wat de transportsector beweegt. Er zijn meer vestigingen in Nederland en ook vestigingen in Belgie, daarnaast samenwerkingsverbanden met bedrijven uit heel Europa. Naast specifieke transport oplossingen bieden ze de ondernemer en chauffeur verzekeringen op zowel financieel, sociaal en persoonlijk gebied. Door de samenwerking met andere verzekeringsmaatschappijen in Europa kunnen ze u ook over de grens van dienst zijn.

 

Transport

De verzekeraar biedt vele verzekeringen aan voor uw transport. Door het vervoeren van producten/goederen loopt u natuurlijk risico’s. Van een goederentransport polis, tot een personen autoverzekering, alles is mogelijk. Het meest afgenome pakket is het TVM Transport ondernemers pakket. Hierbij kunt u weer kiezen uit drie varianten die een no claim korting bieden tot 75%. U krijgt korting als u meerdere polissen afsluit.

Bedrijfsverzekering

Ook uw transport bedrijf kent natuurlijk de nodige risico’s, daarom zijn er 6 verschillende pakketten samengesteld. Er is de bedrijfsaansprakelijkheid oplossing voor als u aansprakelijk wordt gehouden voor schade. Een brandverzekering is natuurlijk ook niet te missen, hierdoor zijn goederen van derden ook gedekt bij schade.

Daarnaast is er de rechtsbijstandverzekering die speciaal afgestemd is op de transport wereld. Wilt u het betaling risico van klanten afdekken dan is de kredietverzekering ideaal voor u. Deze dekt zowel binnen Nederland als internationaal.

Medewerkers verzekeringen

Er zijn ook medewerkers verzekeringen. Neem de persoonlijke ongevallen, de BCA , arbeidsongeschiktheids en ziektekosten. Deze verzekeringen zijn niet alleen handig voor uw personeel, maar ook voor u als ondernemer. Kom niet voor onodige kosten te staan en neem een kijk.