Salland verzekeringen

Salland verzekeringen

Salland verzekeringen

autoverzekering-logoSalland is een zorgverzekeraar die zijn diensten en producten levert in Oost-Nederland. Net als de verzekeraars Hollandzorg en Energiek behoren ze ook bij Eno. De aanbieder heeft geen winstoogmerk, 95% van de betaalde premies wordt geïnvesteerd in bijvoorbeeld de ziekenhuizen in uw buurt. Ze vinden u gezondheid zeer belangrijk en willen daarom meer doen als het vergoeden van uw zorgkosten.

 

Basis

De basisverzekering bevat de laatste jaren steeds minder vergoedingen, dit doordat de overheid er steeds meer uithaalt. Daarom hebben ze deze onderdelen in hun aanvullende verzekeringen verwerkt. U heeft geen medische keuring nodig en daarnaast zijn uw kinderen gratis mee verzekerd.

Budgetpolis
Heeft u amper medische kosten maar wilt u toch meer zekerheid hebben dan is de Budgetpolis ideaal voor u. De budgetpolis biedt vergoedingen voor anticonceptie, psychologie, fysiotherapie, mondzorg, etc. U bent verzekerd voor maximaal €200 per kalenderjaar en de premie bedraagt €7,50 per maand.

Extra
Als u weinig tot geen medische kosten heeft dan is de Extra polis de ideale optie voor u. Naast dat vergoeding krijgt voor fysiotherapie, tandartskosten, anticonceptie, etc, krijgt u ook nog vergoedingen voor onder andere alternatieve geneeswijzen en kraamzorg. De premie bedraagt €15,80 per maand.

Plus
Maakt u regelmatig medische kosten of verwacht u dat u meer medische kosten gaat maken op korte termijn dan is de Plus polis de perfecte optie voor u. U krijgt hogere vergoedingen en u bent beter verzekerd. Denkt aan extra’s als uitgestelde kraamzorg, orthodontie en eerstelijns psychologische zorg. De premie bedraagt €37,10 per maand.

Top
Maakt u vaak medische kosten of heeft u misschien vaak ongeluk dan is de Top polis de beste optie voor u. Dit is de meest uitgebreide verzekering. Maximale zekerheid met de meest hoge vergoedingen. Naast alle opties in de bovenstaande aanvullingen ontvangt u ook nog vergoeding voor onder andere sterilisatie, verblijf in hospice, etc. De premie bedraagt €48,70 per maand.

Jongeren polis
De jongeren polis is speciaal ontwikkeld voor de doelgroep jongeren. Anticonceptie wordt volledig vergoed en de tandartskosten worden ook vergoed. De premie voor de Jongeren polis bedraagt €15,70 per maand en ontvangt u studiefinanciering dan krijgt u €2,50 per maand korting. U kunt de Jongeren polis ook nog uitbreiden met de MAX-module. Heeft u vaak hoge rekeningen van de tandarts of wilt u een speciale mooie bril dan is deze module handig om er bij te hebben. Daarnaast ontvangt u uiteraard hogere vergoedingen voor de andere diensten/producten.

Gezin polis
Heeft u een kinderwens of heeft u misschien al kinderen dan is de gezin polis de ideale keuze. U ontvangt uitgebreide vergoedingen die voor gezinnen ideaal zijn, denk hierbij aan kraamzorg en fysiotherapie. Of wilt u liever nog geen gezinsuitbreiding? De anticonceptie wordt volledig vergoedt. Ook op deze polis kunt u de Max-module toepassen. De premie voor de Gezin polis van bedraagt €38 per maand.

55- plus polis
Helaas worden 55-plussers vaker geconfronteerd met hogere medische kosten. De 55-plus polis houdt hier rekening mee. Ook bij deze polis kunt u de max module activeren voor nog hogere vergoedingen. De premie voor de 55-plus polis bedraagt €46,50 per maand, heeft u een kunstgebit dan krijgt u €27,30 korting.

Fit
Naast dat u veel klanten voordeel krijgt op diverse uitjes en producten is er ook het Fit programma. Als u klant bent kunt u deelnemen aan sportieve activiteiten. Van fiets routes tot loop meditatie tot yoga workshops etc.