Route Mobiel verzekeringen

Route Mobiel verzekeringen

Route Mobiel verzekeringen

autoverzekering-logoRoute Mobiel is een efficiënte verzekeraar en opereert sinds 2004. De aanbieder is bekend geworden om haar vernieuwende pechhulp en heeft inmiddels 180 uitvalspunten. De verzekeraar biedt zowel autoverzekeringen als reisverzekeringen aan. Deze twee sluiten naadloos op elkaar aan zodat u een voordelige premie heeft en niet dubbel gedekt bent. De alarmcentrale van de verzekeraar is 24 uur per dag te bereiken, zodat u ten alle tijden hulp krijgt.

 

Autoverzekering

In de autoverzekering van Route Mobiel is standaard geen pechhulp opgenomen. U heeft hierdoor zelf de vrijheid bij het kiezen van de pechhulp die bij u past. Als u bijvoorbeeld al pechhulp van de ANWB of BOVAG heeft is dit helemaal geen probleem, u betaald nooit dubbel en bent zo altijd voordelig uit.

Doormiddel van optionele modules kunt u het pakket naar wens uitbreiden. Zo kunt u bijvoorbeeld een extra module nemen voor een botsing met loslopende dieren of een module voor schade door hagel. U kunt daarnaast ook nog kiezen voor een inzittenden en rechtsbijstandverzekering. Hieronder volgen de voordelen:

Voordelen
Volledige dekking Lage premie
Uitstekende pechhulp 24/7 alarmcentrale
Dagelijks opzegbaar Korting premie 2e auto
Korting bij jaarlijkse premie Gratis vervangend vervoer

Pechhulp Nederland

Route Mobiel staat bekend om haar pechhulp. Ze garanderen hulp binnen 35 minuten overal in Nederland! U heeft standaard dekking in uw woonplaats, dus mocht uw auto niet starten als u s’ochtends naar het werk wilt? De aanbieder komt u gewoon helpen en u betaald niets extra. De monteurs kunnen 80% van de gevallen direct repareren. Lukt dit niet? Dan krijgt u twee dagen lang vervangend vervoer uit de huurcategorie B, wederom zonder extra kosten. Na het eerste jaarcontract kan de pechhulp dagelijks opgezegd worden.

Gaat u een weekendje weg met de caravan? U krijgt gewoon hulp bij pech met uw caravan of aanhangwagen. Dit zit standaard in het pakket en u hoeft hier geen extra premie voor te betalen.

Andere producten

 
Meer informatie reisverzekering
 

Of u nou lekker gaat zonnen op het strand of een tocht gaat maken in de bergen? Het is altijd verstandig een reisverzekering te hebben als u op reis gaat. U kunt hierdoor vervelende situaties voorkomen. Volgens de consumentenbond is de reisverzekering van Route Mobiel de Beste Koop van 2012. U bent al verzekerd vanaf 5 cent per dag en kinderen tot 5 jaar kunt u gratis meenemen in de polis. Voor kinderen van 5 t/m 26 jaar kunt u extra voordeel krijgen.

  • Beste Koop consumentenbond 2012
  • Verzekerd vanaf 5cent per dag
  • Familievoordeel
  • Keuze eigen risico
 

Bereken premie ►