Nationale Nederlanden

Nationale Nederlanden

Nationale Nederlanden

Met ruim 5 miljoen klanten behoort de Nationale-Nederlanden tot de grootste en meest toonaangevende verzekeraar van Nederland. Door 170 jaar ervaring is er een deskundigheid opgebouwd die dagelijks ingezet word. Duidelijkheid en transparantie staan hoog in het vaandel, oftewel duidelijkheid omtrent de producten en diensten.

Door een excellente klantgerichte aanpak dragen de verzekeringen sinds oktober 2010 het ‘Keurmerk Klantgericht Verzekeren’. Een combinatie van 6000 deskundige medewerkers, uitstekende producten en diensten en een juiste prijs/kwaliteit verhouding zorgen ervoor dat de beste oplossing voor u gevonden word.

 

Autoverzekering

Al ruim 5 miljoen klanten rekenen op de hulp van Nationale-Nederlanden in geval van schade, u bent dan ook met deze autoverzekering goed verzekerd! Met de ‘Wat er ook gebeurt’-zekerheden kunt u rekenen op een snelle en correcte schadeafhandeling.

Zo is er bij spoed altijd iemand binnen 2 uur ter plaatse en wordt alles direct in gang gezet zodat de schade snel herstelt word. Bovendien krijgt u een vaste schademanager die alles voor u regelt. Met 85% korting bij schadevrij rijden is de verzekeraar echt uniek en kunt uw premiekorting behoorlijk oplopen. Verdere voordelen zijn:

Voordelen
Geen eigen risico 2 jaar nieuwwaarde regeling
Dekking in het buitenland Hulpverlening bij pech
Dagelijks opzegbaar 85% no-claim korting
 

ZekerheidsPakket

autoverzekering-nnMet het ZekerheidsPakket heeft u al uw verzekeringen in één pakket en profiteert u van pakketkorting. De producten zijn verdeeld over 5 rubrieken, als u uit minstens 2 rubrieken een product kiest ontvang u al 2% korting. Uw pakketkorting kan oplopen tot maar liefst 8% op de totaalpremie. Daarnaast krijgt u 4% extra korting op een autoverzekering als u ook een inboedel of een woonhuisverzekering heeft afgesloten. U profiteert op deze manier van het gemak van al uw verzekeringen bij 1 maatschappij, dit is wel zo overzichtelijk.

 

Andere producten

Meer informatie inboedelverzekering
 

De inboedelverzekering heeft een uitgebreide dekking tegen een scherpe premie. Op deze manier heeft u zekerheid voor uw spullen in en rondom uw huis. Altijd een oplossing voor zowel kleine ongelukjes als grote schades. Bovendien profiteert u van een eigen schademanager die alles voor u regelt. Enkele voordelen zijn:

  • Standaard 10 jaar verzekerd tegen nieuwwaarde
  • 24/7 hulp bij schade
  • Geen eigen risico
  • Spullen zijn verzekerd tot maximaal € 100.000,- per schadegeval