Kuiper verzekeringen

Kuiper verzekeringen
 

Kuiper

autoverzekering-logoKuiper verzekeringen is gespecialiseerd in bootverzekeringen en oldtimerverzekeringen. Ze zijn opgericht in 1946 en tellen inmiddels 60 medewerkers. Sinds de jaren ’70 is het bedrijf een gevolmachtigde verzekeringsmaatschappij met diverse unieke verzekeringsproducten. Ze zijn ook lid van Adfiz, de branchevereniging van adviseurs in financiële zekerheid. Adfiz stelt zeer strenge eisen aan haar leden op het gebied van professionaliteit, vakbekwaamheid, integriteit en onafhankelijkheid. De verzekeraar is tevens aangesloten bij de RMiA (Registratie in Assurantien).

Pleziervaartuigen verzekeringen

Voor uw pleziervaartuig is de all risk de meest gangbare. Uw pleziervaartuig is het hele jaar verzekerd tegen bijvoorbeeld aanvaring, diefstal, zinken, brand en storm. Daarnaast bieden ze diverse pluspunten zoals de inboedel die gratis is meeverzekerd, keuze uit eigen risico’s, no claimkorting en nog veel meer pluspunten.

Sloepen en vlotten verzekering

De aanbieder heeft een speciale polis voor sloepen en vlotten. In totaal hebben ze drie verzekeringsgebieden, waarvan 2 gebieden een premiekorting opleveren. Daarnaast biedt Kuiper de mogelijkheid uw eigen risico te verhogen wat uiteraard uw premie verlaagd. Bij deze verzekering is het mogelijk een no claim korting op te bouwen van 50%.

Klassieke jachten verzekering

De verzekeraar houdt van tradities, ze zeggen dat het waarschijnlijk te maken heeft met dat het Fries eigen is. Ook vindt Kuiper klassieke en traditionele schepen speciaal, daarom introduceren zij daarvoor speciale tarieven. Heeft u een klassiek/traditoneel pleziervaartuig van 1960 of ouder, dan zit u goed bij deze verzekeraar.

Rechtsbijstandverzekering

Bij uw polis voor een pleziervoertuig zit een passieve rechtsbijstand verzekering. U bent dan verzekerd als u door een derde wordt aangesproken op schadevergoeding. Voor €25,- per jaar heeft u een specifieke rechtsbijstand verzekering. Betaald u nog €10,- extra per jaar dan zijn andere pleziervaartuigen meeverzekerd. U heeft op deze manier geen advocaat meer nodig. Wel heeft Kuiper de voorwaarde dat u de pleziervaartuigen verzekering bij hun hebt lopen.

Klassieke autoverzekering

Heeft u een klassieke auto als bijvoorbeeld een auto van Ettore Bugatti, Henri Morgan, Henri Ford, Alfa Romeo of een andere klassieker dan kunt u perfect tercht bij de aanbieder. Naast scherpe tarieven, gratis eerste taxatie en pechhulp bieden ze diverse voordelen voor uw klassieker. Kuiper vind dat uw klassieker een speciale behandeling nodig heeft!