Interpolis

Interpolis
 

Interpolis

Interpolis heeft haar autoverzekering ondergebracht bij de Rabobank. Iedereen kent de Rabobank vanwege de betrouwbare en onafhankelijke dienstverlening. Het voordeel van een autoverzekering bij Interpolis is dat u zowel uw bankzaken als verzekeringen onder 1 dak heeft (alleen als u een Rabobank rekening heeft).

 

Autoverzekering Interpolis

Bij de autoverzekering van Interpolis krijgt u een jaar lang 10% korting op de maandelijkse premie, ongeacht de dekkingsvorm. U heeft de keuze uit een WA, WA beperkt en WA volledig casco, deze zijn allen online af te sluiten. Hieronder volgen enkele voordelen van een autoverzekering bij Interpolis:

  • Uw partner profiteert van dezelfde bonus/malus korting
  • Jongere bestuurders krijgen een ‘Jonge bestuurders bonus’
  • Bankzaken en verzekeringen onder 1 dak (indien u een Rabobank rekening heeft)
  • Passend advies en hulp
  • Rabobank bemiddelt voor u zodat u altijd voordelig uit bent
  • Geen eigen risico

Indien u een WA beperkt of Volledig casco heeft krijgt u bij total loss het bedrag uitgekeerd waarmee u een gelijkwaardig voertuig kunt kopen. Daarnaast heeft u recht op vervangend vervoer na een ongeval, ook in het buitenland.

 

Aanvullende modules

aanvullende-interpolisHet is ook mogelijk om optioneel modules af te sluiten. Zo kunt u kiezen voor een no-claim beschermer, een inzittendenverzekering en een rechtsbijstandsverzekering voor verkeer. De no-claim beschermer is een garantie van uw schadevrije jaren. Na een schade daalt u meestal op de bonus/malus ladder, de no-claim beschermer zorgt er echter voor dat uw schadevrije jaren hetzelfde blijven. Dit houdt dus in dat ook uw premiekorting hetzelfde blijft.

De inzittendenverzekering dekt schade aan uzelf maar ook aan uw passagiers. U bent verzekerd tot wel 1 miljoen euro per gebeurtenis. De volgende situaties worden hierbij vergoed:

  • Medische/zorg kosten
  • Smartengeld
  • Schade aan kleding of accessoires

Met de rechtsbijstandsverzekering bent u gedekt voor juridische geschillen in het verkeer. De kosten kunnen vaak hoog oplopen indien er een juridisch geschil is, Interpolis neemt dat graag uit handen. Ze zullen tevens contact opnemen met de verzekeraar van de tegenpartij om een eventuele schadevergoeding te claimen, zodat u hier zelf niet achteraan hoeft te gaan.