HJG verzekeringen

HJG verzekeringen
 

HJG verzekeringen

autoverzekering-logoDe Specialiteit van HJG verzekeringen is een persoonlijke aanpak. De aanbieder is gevestigd in Bolsward. Ze nemen graag de zorg uit handen als het gaat om financiële zaken. Zo nemen zij eventueel de financiële rompslomp uit handen of zorgen zij voor een adequate afhandeling van schadeafwikkelingen. Een persoonlijke advies en een adequate aanpak staan bij de verzekeraar boven aan het vaandel. U kunt zowel particulier als zakelijk terecht bij HJG verzekeringen. Op de website staan interessante feiten en actueel nieuws in een begrijpelijke taal.

Verkeer verzekeringen (auto/motor)

Veel verzekeraars hebben in 2011 de premies van de autoverzekeringen verhoogd. Daarom kan het geen kwaad om een vergelijking te maken tussen de diverse verzekeraars. HJG biedt u een optimale dekking tegen de laagste premie. Daarnaast bieden ze de voordelen dat uw tweede auto voordelig is meeverzekerd, een perfecte schade afhandeling en een gratis opzegservice. U kunt bij deze verzekeraar kiezen uit de 3 bekende dekkingsvormen.

Recreatie verzekeringen

HJG heeft in zijn recreatie assortiment de kortlopende/doorlopende reisverzekering, annuleringsverzekering en een caravan of-camperverzekering. De meeste Nederlanders verzekeren zich echter over. Neem bijvoorbeeld de medische zorg in het buitenland, dit wordt door de meeste zorgverzekeringen al gedekt. Deze aanbieder wilt u een passend aanbod doen zodat u niet oververzekerd raakt. Ze zorgen er tevens voor dat u geen onnodige dekking heeft, ze checken overlap met andere verzekeringen en kijken welke verzekering het beste bij uw reisgedrag past. Daarnaast zegt HJG uw oude verzekering gratis voor u op!

Rechtsbijstandverzekering

Het beroep op een rechtsbijstandverzekering is mede door de economische toestand enorm toegenomen. Wanneer u verzeild raakt in een juridisch conflict, kunnen de kosten enorm snel oplopen. Heeft u een rechtsbijstand verzekering, dan bent u gedekt voor deze kosten. Deze aanbieder biedt u een gunstige dekking, flexibele voorwaarden en de laagste premie.

Woonverzekeringen

Ze hebben zowel de huis als inboedelverzekering in het assortiment. Alles wat niet verhuisbaar is behoort tot de huisverzekering en alles wat wel verhuisbaar is behoort tot de inboedelverzekering. De verzekeraar merkt dat de meeste Nederlanders bij deze verzekering vaak onderverzekerd zijn. Een huis/inboedelverzekering wordt aangeschaft en mensen kijken er vaak niet meer naar om, behalve met een verhuizing. HJG biedt een passende dekking, met het juiste verzekerde bedrag tegen de laagste premies. Daarnaast adviseren ze over preventie en doen ze een gratis check op het verzekerde bedrag.