HEMA

HEMA

HEMA

HEMA is een winkelketen met in bijna elke stad wel een vestiging. Ieder kent de HEMA, ze zijn vaak scherp geprijsd en hebben kwalitatieve artikelen. HEMA is sinds een aantal jaar ook actief in de verzekeringen. Zo hebben ze een autoverzekering, brommerverzekering, dierenverzekering en aansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast bieden ze tegenwoordig ook telefoonabonnementen en notariële zaken aan. Hieronder volgt meer informatie over de autoverzekering van HEMA.

 

Autoverzekering HEMA

HEMA biedt de standaard dekkingen WA, WA beperkt en WA volledig casco. Het is bij de HEMA ook mogelijk om uw schadevrije jaren mee te nemen van een andere verzekeraar. Deze kan wel oplopen tot 80%! HEMA heeft tevens een goede schadeservice, u kunt uw auto laten repareren bij een aangesloten schadeherstel bedrijf. Tijdens het herstel heeft u recht op gratis vervangend vervoer. Hieronder volgen nog een aantal voordelen van een autoverzekering bij de HEMA:

  • Neem no-claim korting mee
  • Scherpe premie
  • Dagelijks opzegbaar
  • Goede pechhulp
  • Duidelijke voorwaarden, geen kleine lettertjes
  • Online wijzigingen doorvoeren
 

Autoverzekering HEMA acties

acties-hemaAls u een autoverzekering afsluit bij HEMA zijn er vaak leuke acties. Zo krijgt u op het moment van schrijven 4 gratis winterbanden van Apollo bij een All risk autoverzekering. Kijk regelmatig op de website van de HEMA om zo op de hoogte te blijven van de diverse kortingen en acties. Dit geldt ook voor andere verzekeringen, niet alleen voor de autoverzekering.

 

Aanvullende dekkingen

HEMA biedt ook de mogelijkheid om aanvullende dekkingen af te sluiten naast uw autoverzekering. Zo bieden ze de mogelijkheid tot het afsluiten van een no-claim beschermer, pechhulp, autorechtsbijstand en schadeverzekering voor inzittenden. Denk bij het vergelijken van autoverzekeringen goed na over de aanvullende modules die handig voor u kunnen zijn. Bent u bijvoorbeeld vaak in het buitenland? De pechhulp service van HEMA geeft voor 6,75 per maand dekking in heel Europa. Heeft u vaak inzittenden, bijvoorbeeld uw gezin? Dan kan een schadeverzekering voor inzittenden handig zijn. U krijgt hierbij dekking aan alle schade na een ongeluk, dit geldt zowel voor de bestuurder als alle inzittenden tot een maximum van 1.000.000,- euro. Ook worden medische kosten vergoedt met deze aanvullende module.