Generali verzekeringen

Generali verzekeringen
 

Generali verzekeringen

autoverzekering-logoGenerali verzekeringen is een verzekeringsgroep die al 140 jaar bestaat. De verzekeraar richt zich op ondernemers, werkgevers en werknemers. Voor de ondernemer bieden ze de producten Arbeidsongeschiktheid, overlijdensrisicoverzekering, ondernemerslijfrente, DGA Pensioen en het ondernemersprogramma. Voor de particulier bieden ze de producten overlijdensrisicoverzekering, lijfrente en kapitaalverzekering. De missie van de aanbieder is dat ze naar de klant luisteren, verplaatsen en meedenken om zo tot een passende oplossing te komen.

Gezins polis verzekering

In de gezinspolis kunt u verzekeringen op het gebied van inkomen, wonen, welzijn en vrije tijd toevoegen. Per verzekering kunt u verschillende risico’s/personen op dezelfde polis verzekeren. Eenvoudig en overzichtelijk zijn de kenmerken van deze polis. De voordelen zijn dat u geen wijzigingskosten betaald, premie kan betaald worden per maand/kwartaal/(half)jaar.

Personenauto verzekering

De verzekeraar biedt verschillende dekkingsmogelijkheden zodat u precies hetgene verzekerd wat u belangrijk vind. Een voordeel van de verzekeraar is dat u uw tweede auto kunt meeverzekeren en de volledige schadevrije jaren van de eerste auto hiervoor mag gebruiken. Een bonus-maluskorting, gratis verhaalservice, no-claimbeschermer zijn kenmerkend voor de autoverzekering van Generali.

Bootverzekering

U heeft geen bootverzekering nodig voor een boot met minder dan 4pk. U heeft dan genoeg aan de algemene aansprakelijkheidsverzekering. Wilt u wel de schade aan uw boot zelf verzekeren, dan is de deze verzekeraar een prima optie. De schade die ze uitkeren is maximaal 500.000 per gebeurtenis. U moet er rekening mee houden dat u alleen gedekt bent in de Benelux en maar 6 weken per jaar op de Middelandse zee. Ook kunt u de bootverzekering uitbreiden met een casco dekking. U bent dan gedekt voor schade die ontstaan is door bijvoorbeeld brand, storm en aanvaring. Het verbond van verzekeraars heeft voor de bootverzekering een productwijzer gemaakt.