Enra verzekeringen

Enra verzekeringen
 

Enra verzekeringen

ENRA verzekeringen is gevestigd in Grootebroek. Deze verzekeraar is een bemiddelaar en gevolmachtigde op het gebied van schadeverzekeringen, daarnaast hebben ze een aantal eigen verzekeringsproducten ontwikkeld. De aanbieder heeft diverse verzekeringen die we hieronder opgesomd hebben.

Fietsverzekering

Als u een fietsverzekering bij ENRA wilt afsluiten kunt u kiezen voor een diefstalverzekering of een cascoverzekering. Als u kiest voor de cascoverzekering zit daar ook verhaalrechtsbijstandverzekering, een ongevallen-opzittendenverzekering en hulpverlening bij. Bij de verzekeraar kunt u de fietsverzekering afsluiten voor een eenmalige premie of voor drie, vier of vijf jaar.

Bromfietsverzekeringen

Als u een fiets met hulpmotor, bromfiets of scooter heeft bent u verplicht een WA verzekering af te sluiten. De bromfietsverzekering is gemakkelijk af te sluiten en heeft een startkorting van 55%. Daarnaast biedt de aanbieder een korte bonus-malusladder en een maximale bonuskorting van 75%. De bromfietsverzekering kunt u afsluiten bij de samenwerkende bromfietsdealers van ENRA.

Motorverzekeringen

autoverzekering-logoMet de motorfietsverzekering kunt u kiezen voor WA, beperkte casco of volledige casco. De WA dekking dekt schade veroorzaakt aan derden tot maximaal €2.500.000,-. Met de beperkte casco verzekering bent u natuurlijk WA verzekerd, maar daarnaast bent u ook verzekerd voor schade door brand, kortsluiting en natuurgeweld. Ook diefstal, braak en joyriding is meeverzekerd. De volledige casco dekking van ENRA biedt hetzelfde als de twee voorgaande, maar dan nog uitgebreider. Ook als u de schuldige bent is alles verzekerd bij de motorfietsverzekering van ENRA.

Cameraverzekeringen

Als u uw camera wilt verzekeren betaald u een eenmalige premie die dan wel voor drie jaar geldig is. U kunt kiezen uit een standaard dekking of een uitgebreide dekking. Bij de standaard dekking bent u gedekt voor aanvullende garantie en beschadiging en bij de uitgebreide dekking bent u gedekt voor aanvullende garantie, beschadiging, verlies, inbraak en diefstaldekking. Wilt u een cameraverzekering dan kunt u deze afsluiten bij de fotospeciaalzaken die samenwerken met de verzekeraar.

Scootmobielenverzekeringen

De WA verzekering is wettelijk verplicht voor electrisch-of motorisch aangedreven invalidenvoertuigen. Deze verzekering eindigt elk jaar weer op 30 april en moet dan weer opnieuw verzekerd worden.