DSW verzekeringen

DSW verzekeringen
 

DSW verzekeringen

autoverzekering-logoDSW verzekeringen is een betrouwbare verzekeraar die 445.000 leden telt. De verzekeraar vindt dat iedereen een gemakkelijke en betaalbare zorg dient te genieten van hoge kwaliteit. Ze participeren in een scala van zorginhoudelijke projecten, de zorgverzekering is immers meer dan premies innen en nota’s betalen. Het bewijs van een betrouwbare dienstverlening bestaat uit het feit dat al meer dan 100.000 mensen zijn overgestapt naar deze verzekeraar. De bedrijfscultuur is in vijf kernwaarden gedefinieerd namelijk dichtbij, eerlijk, realistisch, gezamenlijk en eigenzinnig.

Basisverzekering

Voor een basisverzekering kunt u natuurlijk terecht bij elke zorgverzekeraar. Kiest u toch voor DSW dan profiteert u van vele voordelen. U hoeft uw rekening niet voor te schieten, doordat ze contracten hebben met de meeste zorgverleners in Nederland. Ook bieden ze een restitutie polis en bedraagt de premie €102,50 per maand. Inwonende kinderen tot 18 jaar zijn kosteloos meeverzekerd.

Aanvullende verzekeringen

De aanbieder heeft 3 verschillende aanvullende verzekeringen namelijk de AV Standaard, de AV Top en de AV Student. Ze accepteren iedereen en uw inwonende kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd. Ook hoeft u bij hun geen tandartsverzekering af te sluiten, alle aanvullende verzekeringen bieden namelijk al dekking voor tandartskosten. Met de AV Standaard heeft u een behoorlijke dekking voor €18,50 per maand. Wilt u beter verzekerd zijn, dan is de AV Top perfect voor u. De AV Top bedraagt €30,75 per maand en u krijgt dan ruimere vergoedingen. Ontvangt u studiefinanciering en bent u 18 jaar, dan kunt u gaan voor de AV Student. De premie bedraagt €12,90 per maand en u krijgt een ruime dekking en hoge vergoedingen.

 

Reisverzekering

Bent u geïnteresseerd in een reisverzekering, dan kunt u prima terecht bij deze aanbieder. U hoeft niet per definitie al een zorgverzekering van DSW verzekeringen te hebben, maar heeft u wel al de zorgverzekering krijgt u korting op de premie. U kunt kiezen voor zowel de tijdelijk aflopende reisverzekering als de doorlopende reisverzekering.

Aflopende reisverzekering

Gaat u maar af en toe op reis, dan heeft u genoeg aan de aflopende reisverzekering. Sluit de verzekering af wanneer u wilt en stop de verzekering wanneer u wilt. De aflopende reisverzekering is door DSW en de Europeesche samengesteld. U kunt kiezen uit de standaard dekking of een top dekking. Wilt u op maat verzekerd zijn, dat is ook zeker mogelijk.

Doorlopende reisverzekering

Gaat u vaker op reis, dan is het voordeliger om te kiezen voor de doorlopende reisverzekering. U hoeft zich dan niet meer te bekommeren om een reisverzekering, want u bent het gehele jaar door verzekerd. Een voordeel van de doorlopende reisverzekering van deze verzekeraar is dat wintersporten standaard zijn meeverzekerd. U kunt kiezen voor de basisdekking of de topdekking, daarnaast kunt u natuurlijk ook op maat een pakket samenstellen. Tevens zijn kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd.