Ditzo

Ditzo

Ditzo

Ditzo-autoverzekeringBij Ditzo is men ervan overtuigd dat verzekeren begint bij de behoefte van consumenten, dit ziet u ook terug in de producten en dienstverlening. Het contact met consumenten is erg belangrijk voor deze verzekeraar, ze maken dan ook geen gebruik van belscripts of maximale gesprekstijden. De medewerkers willen u oprecht verder helpen door goed te luisteren en u te begeleiden waar nodig.

Veel mensen vinden het afsluiten van een verzekering vervelend, iets waar je liever niet mee bezig wilt zijn. De verzekeringen van Ditzo zijn dan ook zo ontworpen dat u krijgt wat u nodig heeft en zijn daarnaast erg gemakkelijk af te sluiten. De verzekeringen zijn tevens aanpasbaar wanneer het u uitkomt!

 

Ditzo autoverzekering

Bij het online afsluiten van een autoverzekering bij Ditzo bent u meteen verzekerd! Met een uitstekende schadeafhandeling en een bonus/malus die kan oplopen tot 70% zit u goed bij deze aanbieder. De autoverzekering van de verzekeraar is dagelijks opzegbaar, u zit dus niet vast aan een opzegtermijn.

De klanten van Ditzo geven de schadeafhandeling een 8,8 als cijfer. Dit ligt ver boven het landelijke gemiddelde. Enkele andere voordelen van de verzekeraar zijn:

Voordelen
Zeer scherpe premie Binnen 5 minuten verzekerd
Gelijkwaardige autoregeling Altijd vervangend vervoer
Hulp bij het overstappen Dagelijks opzegbaar

Meer over Ditzo

Bij het afsluiten van een autoverzekering weet u exact waarvoor u gedekt bent, transparantie is ook erg belangrijk voor de aanbieder. In geval van schade kijken ze niet naar de dagwaarde, dit is bij de meeste verzekeraars wel het geval. U krijgt een bedrag uitgekeerd waarvoor u gelijkwaardig vervoer kunt kopen!

Het maken van schade brengt altijd veel zorgen en stress met zich mee. Vervangend vervoer is dan ook erg fijn zonder dat u er omkijken naar heeft. De verzekeraar regelt alles voor u zodat u zich kunt bezig houden met bijvoorbeeld het zoeken van een nieuw voertuig.

Bent u van plan een autoverzekering af te sluiten bij Ditzo? De overstapservice helpt u graag bij het opzeggen van uw huidige verzekering en het afsluiten van een nieuwe verzekering. Gemak voor consumenten staan hoog in het vaandel.