Delta Lloyd verzekeringen

Delta Lloyd verzekeringen

Delta Lloyd

autoverzekering-logoDelta Lloyd maakt deel uit van de Delta Lloyd groep en is een financiële dienstverlener met bancaire producten, verzekeringen en vermogensbeheer. Ze bieden diverse soorten verzekeringen aan voor zowel privé als zakelijk. Bij deze verzekeraar staat eerlijkheid voorop. Ze denken continu na over het heden en de toekomst van mensen, die kennis wordt weer gebruikt om de producten en diensten zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen van de consument.

 

Autoverzekering

Bij deze aanbieder kunt u kiezen uit drie verschillende autoverzekeringen, namelijk: WA, WA met beperkt casco of
WA met volledig Casco
. Daarnaast kunt u de autoverzekering uitbreiden met accessoiredekking, ongevallen dekking voor inzittenden, schadeverzekering voor inzittenden, pechhulp Nederland en rechtsbijstand dekking. De autoverzekering biedt diverse voordelen waaronder:

Voordelen
Altijd no-claimkorting Geen hoger risico jonge bestuurders
Premiekorting Altijd vergelijkbare auto
Keuze eigen risico Geen hoger eigen risico duurdere auto’s
24/7 alarmcentrale Ruime dekking

Andere producten

 
Meer informatie reisverzekering
 

Met deze doorlopende variant verzekerd u zich tegen schade tijdens uw reis. U bent het hele jaar door wereldwijd verzekerd en u heeft de keuze uit diverse aanvullende modules. Het basispakket verzekert schade aan bijvoorbeeld uw bagage of als u plotseling ernstig ziek wordt. U bent standaard ook gedekt voor wintersport en duiken. Hieronder vindt u een overzicht van enkele voordelen:

  • Scherpe premie
  • 365 dagen per jaar verzekerd
  • Standaard verzekerd op wintersport of bij duiken
  • Wereldwijd verzekerd
 
Meer informatie bootverzekering
 

Heeft u een zeilboot, motorjacht of sloep? Delta Lloyd kan u verder helpen met het verzekeren van uw vaartuig. Er zijn twee verschillende vormen: de Watersportverzekering en de Watersportverzekering Basis. In beide pakketten bent u verzekerd tot vijf miljoen euro bij schade die u maakt bij een ander. De Basis variant dekt niet de schade aan uw eigen vaartuig en een eventuele bijboot is ook niet verzekerd. U vindt hier echter een compleet overzicht van de verschillen tussen de twee.

  • Zeer uitgebreide dekking
  • 24 uur per dag hulp
  • Scherpe premie