Aanvullende modules

Aanvullende Modules Centraal Beheer

 

ervaringen-centraal
Bij Centraal Beheer kan iedereen een opmaat gemaakte autoverzekering samenstellen. U bepaalt zelf wat u wel of niet verzekerd, ofwel altijd een passende autoverzekering voor een aantrekkelijke prijs. De verzekeraar biedt geen WA+ dekking aan, de zaken die hier onder vallen kunt u zelf selecteren. Op deze manier bepaalt u zelf of u dit een nuttig onderdeel vind en betaald u er niet al automatisch voor. Daarnaast zijn er andere aanvullende modules die wellicht handig zijn voor uw persoonlijke situatie.

Ruitschade

Met de module ruitschade bent u gedekt voor alle kosten aan uw autoruit. Van een sterretje in uw ruit tot een hele nieuwe ruit, de reparatie wordt kosteloos uitgevoerd op een door u aangegeven locatie.

Diefstal en inbraak

Uw auto is gestolen of er is ingebroken in uw auto, wat nu? Wordt u auto gestolen binnen 3 jaar nadat u eigenaar van de auto bent, dan wordt de totale aanschafwaarde vergoed en na 3 jaar krijgt u de dagwaarde uitgekeerd. Een inbraak kan veel schade veroorzaken, dit wordt vergoed als u de dekking ‘Diefstal en Inbraak’ heeft.

Aanrijding en vandalisme

Met deze aanvullende module bent u verzekerd voor alle kosten van een aanrijding ook als de aanrijding uw eigen schuld is. Ook de kosten die veroorzaakt worden door vandalisme, bijvoorbeeld als spelende kinderen krassen op uw voertuig maken.

Brand, storm en natuur

Een dakpan valt op uw auto, er ontstaat kortsluiting in uw auto wat een brand veroorzaakt of u krijgt een botsing met een overstekend dier? Dit zijn allemaal zaken die niet dagelijks gebeuren, maar gebeurt het toch dan bent u hier verzekerd voor. Net als bijna alle gebeurtenissen die door toedoen van een brand, een storm of de natuur veroorzaakt worden.

No-claim beschermer

Maakt u geen aanspraak op uw verzekeraar, dan krijgt u korting op uw premie. Deze korting kan na vele jaren oplopen tot 75 procent. Met de no-claim beschermer kunt u 1 schade per verzekeringsjaar claimen zonder dat uw no-claimkorting terugloopt.

Hulpverlening

De module hulpverlening is onderverdeeld in twee aparte onderdelen. Met ‘Pechhulp Nederland’ krijgt u dag en nacht hulp bij autopech, ook in uw eigen woonplaats. Met ‘Hulpverlening Buitenland’ krijgt u dezelfde hulp, maar dan in heel Europa.

Ongevallenverzekeringen

Met de ongevallen inzittenden verzekering wordt er een vast bedrag uitgekeerd aan u of aan de personen die met u meerijden, bij overlijden of bij blijvende invaliditeit. Met een schadeverzekering inzittenden wordt alle schade vergoed die u oploopt door toedoen van een ongeluk.

Rechtsbijstandverzekering

Bij het afnemen van minimaal één aanvullende module krijgt u kosteloos een ´Rechtsbijstandverzekering basis´. U kunt dan rekenen op juridische hulp in bepaalde gevallen. Door dit aan te vullen met het onderdeel verkeer en medisch bent u vrijwel voor alle juridische hulp verzekerd.