Cardif verzekeringen

Cardif verzekeringen

Cardif verzekeringen

autoverzekering-logoCardif verzekeringen maakt onderdeel uit van de Franse verzekeringsgroep BNP Paribas. Van oorsprong is de Franse verzekeringsmaatschappij in 1973 opgericht. Ze zijn gevestigd in 41 landen en er werken al meer dan 8500 mensen. De verzekeraar heeft een sterke positie binnen Europa, Azie en Zuid-Amerika. Ze werken tevens samen met duizenden business partners. In Nederland richt de verzekeraar zich vooral op de bescherming van maandlasten tegen risico’s als arbeidsongeschiktheid, overlijden en werkloosheid. Een half miljoen Nederlandse huishoudends zijn verzekerd bij deze aanbieder. Het kan natuurlijk zomaar gebeuren dat u arbeidsongeschikt of werkeloos raakt, ze zorgen dan voor de juiste bescherming. Cardif verzekeringen richt zich continu op economische ontwikkelingen en is al jaren lang een betrouwbare, innovatieve en dynamische verzekeringsmaatschappij.

Hypotheekbescherming

Helaas gebeurt het dat werknemers ineens werkloos of arbeidsongeschikt raken. Wanneer u een eigenaar van een huis bent heeft dit natuurlijk vele gevolgen op het betalen van uw maandelijkse lasten, met name de hypotheek. Hiervoor kiest u de hypotheekbescherming. Voordelen zijn dat u zelf kunt kiezen welke woonlasten u meeverzekerd, bijv. de energiekosten. Daarnaast kunt u het risico van overlijden verzekeren, zodat nabestaanden de hypotheek kunnen blijven betalen. Ook kent de verzekeraar geen vaste contracten, alles is per maand opzegbaar.

Overlijdensrisico

Wanneer u of uw partner overlijdt heeft dit vaak negatieve gevolgen op het gezinsinkomen. Wanneer u de overlijdensrisico verzekering afsluit bent u beschermt tegen inkomensverlies door overlijden. Voordelen van de overlijdensrisico van Cardif verzekeringen zijn dat u naast de aflossing van een hypotheek een extra bedrag kunt verzekeren voor bijvoorbeeld studiekosten, kinderopvang, etc. Daarnaast kiest u bij de verzekeraar zelf de hoogte van het te verzekeren bedrag en kunt u kiezen voor een eigen verzekering of een gezamenlijke verzekering.

Kredietbescherming

Heeft u een krediet afgesloten voor bijvoorbeeld een verbouwing, apparatuur, of uw droomauto dan kan het helaas alsnog gebeuren dat u uw baan kwijtraakt of arbeidsongeschikt raakt. De leningverstrekker wilt hoe dan ook toch zijn geld en rente terug, daarom loopt de aflossing van uw lening altijd door. Om deze vervelende gevallen te dekken kunt u de kredietbescherming afsluiten en u creeert hierdoor een soort financieel vangnet. Ook bij overlijden dekt Cardif verzekeringen de kosten voor het krediet. Verdere voordelen zijn dat u de premie per maand mag betalen of in 1 keer.

Vermogensopbouw

U heeft natuurlijk het liefst dat uw geldlening voor uw hypotheek op de einddatum is afgelost. Cardif verzekeringen heeft een aantal partners geselecteerd die geldleningen aanbieden voor hypotheken. Als u bij 1 van de geselecteerde partners uw hypotheek heeft lopen, kunt u gebruik maken van de vermogensopbouwverzekering. Voordelen zijn dat u een vaste rentevergoeding krijgt en dat die rente gelijk is aan de rente die betaald wordt op de hypotheek.