Avéro Achmea

Avéro Achmea

Avéro Achmea

Avéro Achmea is een onderdeel van Achmea welke de grootste verzekeringsgroep van Nederland is. Avéro Achmea biedt financiele producten en verzekeringen voor zowel particulieren als bedrijven. Klantenbelangen worden gewaarborgd, dit wordt in de praktijk uitgebracht wat ook weer bewezen wordt door het behaalde Keurmerk Klantgericht Verzekeren.

Autoverzekering

Avéro Achmea noemt haar autoverzekering ook wel de Goed op Weg autoverzekering. De naam geeft het eigenlijk al aan dat de verzekeraar het belangrijk vindt dat u altijd mobiel moet zijn tegen een aantrekkelijke premie en uistekende voorwaarden. De voorwaarden:

  • 3 jaar nieuwwaarde regeling
  • 3 jaar aanschafwaarde regeling
  • Geen eigen risico bij herstel door schadeherstelbedrijf
  • Tot 75 procent no-claim korting
  • Uitgebreide schade service
  • No-claim beschermer mogelijk
  • Mogelijk pakketkorting
  • Accessoires meeverzekerd tot € 1000,-

Nieuwwaarde regeling & aanschafwaarde regeling

De nieuwwaarde regeling van Avéro Achmea is voor nieuwe auto’s, waarbij er bij totaalschade gerekend kan worden op het uitkeren van de nieuwwaarde tot een bedrag van € 75.000,-. Bij meer dan € 75.000,- kan dit ook meeverzekerd worden tegen een extra premie. Ook is er een aanschafwaarde regeling waarbij 2e en 3e hands auto’s kunnen rekenen op een uitkering van de aanschafwaarde bij totaalschade. Voorwaarde is dat de auto niet ouder is dan 8 jaar. Beide regelingen kosten geen extra premie maar zijn standaard al meeverzekerd.

Eigen risico

eigen-averoIn principe heeft Avéro Achmea een eigen risico van € 135,-, echter wanneer u de schade door een schadeherstelbedrijf van de verzekeraar laat repareren vervalt het eigen risico waardoor u geen eigen risico heeft. Dit is dan ook een groot voordeel. Hetzelfde geldt voor ruitschade, ook hier vervalt het eigen risico bij keuze voor een door Avéro Achmea gestelde schadeherstelbedrijf. In principe hoeft u bij schade dus nooit een eigen risico te betalen, mits u maar niet kiest voor een schadeherstelbedrijf waar de verzekeraar geen afspraken mee heeft.