Aon Direct

Aon Direct

Aon Direct

Aon Direct is een online verzekeraar die altijd opzoek is naar de beste oplossing voor de verzekeringnemers. Doordat alles online verloopt worden de kosten laag gehouden. U bespaart dus al snel en eenvoudig veel geld. U kunt zelf uw eigen verzekeringszaken beheren via uw persoonlijke online omgeving. Wilt u overstappen naar Aon Direct, dan kunt u gebruik maken van de gratis opzegservice.

 

Autoverzekering

U stelt bij Aon Direct zelf uw eigen autoverzekering samen. U kunt kiezen uit drie verschillende basisdekkingen en daarnaast heeft u de mogelijk uw auto aanvullend te verzekeren. Op deze manier bepaalt u zelf wat u wel of niet wilt en heeft u daardoor ook controle over de kosten. De voordelen van de autoverzekering van Aon Direct:

Voordelen
Lage premie Alles online
Uitgebreide schadehulp binnen en buitenland Binnen 5 minuten verzekerd
Geen contract Gratis overstaphulp
No-claim beschermer mogelijk Pechhulp buitenland
 

Schadehulp

schadehulp-aonOp de schadehulp van Aon Direct kunt u rekenen met een WA+ of All Risk autoverzekering. De verzekeraar neemt direct al uw zorg uit handen en geeft aan waar u de auto kunt laten repareren. Bovendien hoeft u de kosten niet zelf voor te schieten, dit wordt direct aan de garage door Aon Direct betaald. Daarnaast heeft u ook nog recht op gratis vervangend vervoer tijdens de reparatie. Wel dient u gebruik te maken van de schadeservice bij een aangesloten garage. Bovendien vervalt het eigen risico van € 130,- ook nog eens wanneer u gebruik maakt van deze schadeservice. Bij ruitschade wordt het standaard eigen risico verminderd met € 65,-.

Pechhulp buitenland

Bij Aon Direct kunt u ook rekenen op pechhulp. Ook in het buitenland wordt u met pech niet in de steek gelaten. Reparaties ter plekke worden gewoon voor u vergoed, hetzelfde geldt voor het toezenden van materialen/onderdelen.