Allsecur verzekeringen

Allsecur verzekeringen

AllSecur

autoverzekering-allsecurDeze 100% autoverzekeraar is erg populair om haar goede service en transparante autoverzekering. De verzekeraar is duidelijk over haar voorwaarden, u treft hier geen kleine lettertjes. AllSecur is al 4 jaar op rij uitgeroepen tot Beste keuze autoverzekering. De aanbieder is onderdeel van Allianz, één van de grootste financiële instellingen ter wereld.

 

Autoverzekering

Bij een autoverzekering van AllSecur bent u verzekerd tot € 6.000.000 bij schade aan personen. Verder kunt u uiteraard kiezen uit de drie vormen WA, Beperkt Casco en Volledig Casco. Ook heeft u de keuze uit meerdere aanvullende modules. Denk hierbij aan een inzittendenverzekering of een rechtsbijstandsverzekering. De voordelen die gelden voor elk pakket van de aanbieder zijn:

Voordelen
Geen eigen risico Jaarlijkse polis check
24/7 Bereikbaar Dagelijks opzegbaar
Persoonlijke schadecoach Binnen 5 min. verzekerd

Pechhulp en uw tweede auto verzekeren?
Met de pechhulp wordt u altijd thuisgebracht en krijgt u vervangend vervoer. Uiteraard wordt er ook gezorgd voor uw auto, deze wordt meteen naar de dichtstbijzijnde garage gebracht. U kunt optioneel kiezen voor pechhulp in het buitenland. Wilt u een tweede auto verzekeringen? Deze verzekeraar biedt u dezelfde Bonus Malus-korting aan als bij uw eerste auto.