Aegon

Aegon

Aegon

autoverzekering-aegonAegon is een aanbieder van verzekeringen, pensioenen, vermogensbeheer en hypotheken. Ze zijn ontstaan na een fusie van AGO en ENNIA in 1983 en is op het moment de één na grootste verzekeraar van Nederland. De verzekeraar heeft al zo’n 475.000 consumenten onder haar beheer in de tak verzekeringen. Aegon biedt een autoverzekering, inboedelverzekering, opstalverzekering, aansprakelijkheidsverzekering, reisverzekering en een rechtsbijstandsverzekering. Hieronder volgt meer informatie omtrent de autoverzekering van deze aanbieder.

 

Autoverzekering Aegon

Met de autoverzekering van Aegon zit u aan het stuur! U bepaalt wat u wel of niet verzekerd wilt hebben. Naast de standaard dekking WA, WA Beperkt en WA Volledig Casco zijn er diverse aanvullende verzekeringen af te sluiten, deze worden gecombineerd met de autoverzekering. Denk hierbij aan een ongevallenverzekering of inzittendenverzekering. U heeft overigens geen eigen risico bij ruitschade, dit is bij veel andere verzekeraars wel het geval. Hieronder volgen de voordelen van een autoverzekering bij Aegon:

Tot 80% no-claim
Altijd vervangend vervoer
Haal- en brengservice
Schade herstel in eigen beheer
24/7 hulp bij pech

Denk goed na over de basisdekking die u wilt. Voor oude auto’s wordt over het algemeen een WA verzekering aangeraden. Is uw auto niet ouder dan 6 jaar? Dan wordt een Volledig Casco verzekering aangeraden. Ook is het aan te raden om een Volledig Casco verzekering af te sluiten indien u een financiering voor uw auto heeft. Het zou immers zonde zijn als u uw lening dient af te betalen terwijl uw auto gestolen of total loss is.

 

Aanvullende modules

Het is ook ten zeerste aan te raden om na te gaan welke aanvullende modules voor u handig zijn. Heeft u bijvoorbeeld vaak passagiers in uw auto? Dan is het verstandig om na te denken over een ongevallenverzekering voor inzittenden.