Lijst verzekeraars

Lijst verzekeraars

 

autoverzekering-blogOp de Nederlandse markt zijn er veel verschillende autoverzekeraars actief die u graag als klant willen verwelkomen. Een autoverzekering is een belangrijk product, want waar bent u nou precies voor verzekerd? De verschillen tussen de aanbieders zijn groot, dit geld niet alleen voor de te betalen premie maar vooral voor de aanvullende voorwaarden. Het belangrijkste is dat uw persoonlijke situatie aansluit op de voorwaarden. Heeft u een nieuwe auto, dan is een nieuwwaarde regeling van 3 jaar een groot voordeel. Wilt u niet voor onverwachte kosten komen te staan, dan is een eigen risico van € 0,- mooi meegenomen. Zo zijn er diverse punten waarop u een vergelijking kunt maken.
voorwaarden

Informatie

Probeer zoveel mogelijk informatie te vinden over de aanbieder. Dit kunt u doen door de voorwaarden goed door te lezen, hierin vindt u de informatie die u nodig heeft. Ook worden bepaalde zaken nader beschreven als uitzonderingen. Kom niet voor onverwachte zaken te staan en lees de voorwaarden goed door alvorens u een autoverzekering afsluit. Tevens is het mogelijk de aanbieder of bemiddelaar te controleren in de registers. U ziet direct of de partij een vergunning of een goedgekeurd prospectus van de AFM heeft. Ook zijn er waarschuwingslijsten van ondernemingen waarvan bekend is dat de regels niet nageleefd worden.

Klanttevredenheid

Klanttevredenheid kan een doorslaggevende factor zijn om wel of niet uw autoverzekering bij een bepaalde aanbieder onder te brengen. Op papier kunnen de voorwaarden er nog zo goed uit zien, maar hoe hebben eerdere klanten de verzekeraar ervaren. Laat daarom een review achter zodat u anderen kunt helpen bij het maken van een geïnformeerde keuze. Dit kunnen zowel positieve als negatieve ervaringen zijn!