Over ons

Over Autoverzekering Vergelijken

 

autoverzekering-logoAuto-verzekeringvergelijken.com is opgericht om consumenten met een auto te helpen bij het vinden van een passende verzekering. Tevens publiceren wij regelmatig interessante blogartikelen. Ons streven is om de consument een geïnformeerde keuze te laten maken, zodat zij een passende autoverzekering kunnen vinden en wellicht de premie kunnen verlagen.

De vergelijkingsmodule

Om een passende verzekering voor een voertuig te vinden hebben wij een eigen vergelijkingsmodule ontwikkeld. Deze vergelijkingsmodule is gekoppeld aan de database van ROLLS. Dit houdt in dat de getoonde premies en voorwaarden door ons ingekocht worden bij deze instantie. Op deze manier kunnen wij een bepaalde kwaliteit waarborgen door de juiste gegevens te tonen die tevens accuraat zijn.

Om de juiste premies en voorwaarden te kunnen tonen vragen wij u om enkele persoonlijke gegevens als uw kenteken, geboortedatum, postcode, aantal kilometers en aantal schadevrije jaren. Daarnaast vragen wij nog een aantal voorkeuren als de keuze in dekking, maximale eigen risico en in welke termijn u de premie wilt gaan betalen. Aan de hand van al deze gegevens is het mogelijk om een berekening te maken bij verschillende verzekeraars. Deze gegevens worden niet door ons opgeslagen, uw privacy wordt gewaarborgd.

Volledigheid en verdienmodel

Onze vergelijking is niet volledig. Dit houdt in dat niet alle mogelijke autoverzekeringen aan u getoond worden. Wij maken alleen een berekening bij de verzekeraars die bij ons aangesloten zijn, op dit moment zijn dit 15 verzekeraars. Van de verzekeraars die bij ons aangesloten zijn ontvangen wij een eenmalige advertentievergoeding. Dit gebeurt alleen zodra een bezoeker via onze website doorklikt, afsluit en deze aanvraag wordt goedgekeurd. Voor het vergelijken ontvangen wij echter geen vergoedingen.

Vragen?

Bij vragen en/of opmerkingen over onze dienstverlening of deze website horen wij graag van u. U kunt ons bereiken door het contactformulier te gebruiken op onze contactpagina. Wij beantwoorden alleen vragen die betrekking hebben op onze dienstverlening en niet op de dienstverlening van de verzekeraar, gezien wij geen adviseur zijn. Dit houdt in dat u bij vragen over de producten of over de dienstverlening van de verzekeraar niet bij ons aan het juiste adres bent, maar dat u deze rechtstreeks aan de maatschappijen zelf kunt stellen.
Auto-verzekeringvergelijken.com – Verzekeren doet u met zekerheid!