Friesland verzekeringen

Friesland verzekeringen
 

Friesland verzekeringen

autoverzekering-logoFriesland verzekeringen is gespecialiseerd in de zorgverzekering. De verzekeraar is een gevestigd bedrijf met meer dan 500.000 verzekerden. Ze zijn in 1990 ontstaan uit diverse fusies van Friese ziekenfondsen. De aanbieder is een regionale onafhankelijke zorgverzekeraar en bepaalt haar eigen beleid en koers. Ze maken hun ambitie waar om samen met de klant een goede zorg en kwaliteit van leven te garanderen.

Zorgverzekeringen

De verzekeraar kent vele zorgverzekeringen. Voor iedereen zit er wel de juiste optie bij, daarnaast heeft Friesland verzekeren voordelen als het eigen risico in delen te betalen en uw eigen risico te verhogen naar €500,- om zo een flinke korting op de maandelijkse premie te krijgen.

 

Basisverzekering
Net als bij elke andere verzekeraar in Nederland bepaalt de overheid welke vergoedingen in het basispakket zitten inbegrepen. Friesland biedt daarnaast extra service, denk hierbij aan wachtlijst bemiddeling, snelle afhandeling van declaraties, gespreid betalen van eigen risico en hulp bij letselschade. De premie voor de basisverzekering van bedraagt €110,90. Als u uw eigen risico verhoogt naar €500,- bedraagt de premie nog maar €85,-.

AV Budget
Wilt u toch iets beter verzekerd zijn, zonder te veel geld hiervoor te betalen, dan is de AV Budget perfect voor u. U kunt 9 fysiotherapie behandelingen krijgen, kleine vergoeding voor bril/lenzen en medische hulp in het buitenland. De premie voor de AV Budget bedraagt €5,95,- per maand.

AV Standaard
De AV Standaard biedt 12 behandelingen van fysiotherapie, vergoeding voor alternatieve geneeswijzen/geneesmiddelen, orthodontie vergoeding, reizigersvaccinaties en sportarts vergoeding. De premie voor AV Standaard bedraagt €12,95,- per maand.

AV Extra
Met AV extra krijgt u volledige vergoeding op anticonceptiemiddelen, vergoeding op alternatieve geneeswijzen/geneesmiddelen, vergoeding voor bril/lenzen, orthodontie vergoedingen, uitgestelde kraamzorg, 20 fysiotherapie behandelingen en diverse cursussen. De premie van AV extra bedraagt €17,95 per maand.

AV Optimaal
Als u kiest voor AV Optimaal bent u nog beter verzekerd als de bovenstaande aanvullende verzekeringen. Daarnaast worden er andere diverse vergoedingen afgegeven in dit pakket. De premie voor AV Optimaal bedraagt €32,25 per maand.

AV Excellent
AV Excellent is de meest uitgebreide aanvullende verzekering van Friesland. Naast dat u de meeste kosten gewoon volledig vergoed krijgt zitten er nog extra opties bij. De premie voor AV Excellent bedraagt €88,50,- per maand.

AV Frieso
Heeft u een beperkt inkomen dan is AV Frieso de perfecte optie voor u. Deze aanvullende verzekering is samen met bepaalde gemeentes ontwikkeld.

AV Gezin
Bent u al een ouder of heeft u een kinderwens dan is de AV Gezin de perfecte aanvullende verzekering voor u. Deze aanvullende verzekering is speciaal afgesteld op gezinssituaties.

AV Student
Studeert u nog dan is de AV Student de perfecte aanvullende verzekering voor u. Daarnaast zit hier ook nog een tandverzekering en reisverzekering bij. De premie voor AV Student bedraagt €21,95 per maand.

AV 55 Plus
Helaas is het bewezen als u ouder dan 55 bent dat de medische kosten zeer oplopen. Bent u ouder dan 55 jaar dan is de AV 55 Plus de perfecte keuze voor u. Deze aanvullende verzekering is zo opgesteld dat de meest voorkomende kosten worden gedekt.

 

Aanvullende tandverzekering

Heeft u de aanvullende tandverzekering dan worden tandartskosten vergoed. Hoe hoog de vergoeding uitvalt ligt aan de keuze die u maakt. De verzekeraar biedt 3 verschillende tandverzekeringen van kleine vergoedingen tot erg hoge vergoedingen.